Cloud

Riffle beschikt over een eigen performante en onafhankelijke cloud infrastructuur. Die infrastructuur bestaat uit een netwerk van verschillende ultramoderne datacenters die met elkaar verbonden zijn en elk toegang hebben tot het internet. Ook als één van deze machines niet beschikbaar zou zijn, dan zorgt de rest van de infrastructuur dat alles gewoon door blijft draaien. Always on.

De grootte en complexiteit van het Riffle cloud netwerk maken dit een betrouwbare oplossing voor complexe bedrijfskritische projecten die nood hebben aan extra veel servercapaciteit. De infrastructuur garandeert een hoge snelheid, een hoge beschikbaarheid en een lage responstijd, met “always on" oplossingen in de cloud.

Om de continuïteit van uw online toepassingen te allen tijde te verzekeren, beheert Riffle haar cloud infrastructuur volledig zelf. De Riffle cloud is dus op geen enkel punt afhankelijk van anderen. Zo kan Riffle snel ingrijpen als het nodig is. Bovendien betekent dit niet alleen dat eventuele hickups razendsnel kunnen verholpen worden, maar ook dat Riffle even snel een antwoord kan bieden op uw veranderende behoeften.

Zelfs de meest complexe IT-omgevingen moeten altijd up-to-date, snel en betrouwbaar zijn. Zo’n complexe  bedrijfstoepassingen vragen soms complexe oplossingen. De experten van Riffle zoeken graag samen met u naar een optimale en efficiënte tailormade oplossing die perfect aansluit bij uw noden.

Ook als u in uw bedrijf al beschikt over een eigen private cloud, is het geen enkel probleem om die te koppelen aan de Riffle cloud infrastructuur. Uw hybride cloud wordt zo nog performanter.