Over ons

De dag van vandaag wordt meer en meer gebruik gemaakt van open source technologie zoals Drupal, Wordpress, Zope, enz. ... Riffle Media is een jong en dynamisch bedrijf dat zakelijke gebruikers helpt om die open source oplossingen toe te passen op maat van hun bedrijf.

De expertise van Riffle spitst zich vooral toe op hostingtoepassingen. Tal van bedrijven uit zeer uiteenlopende sectoren gebruiken de open source hostingoplossingen van Riffle.

Bekijk onze referenties

In welke sector uw bedrijf ook opereert, Riffle heeft alles in huis om u te helpen bij het ontwikkelen en beheren van uw eigen open source hostingomgeving. Hoe complex ook.

Uiteraard legt Riffle de lat hoog met strenge vereisten voor wat betreft veiligheid, systeembelasting en toegankelijkheid. De 24/7 ondersteuning en de zeer duidelijke garanties die Riffle biedt, zorgen er voor dat uw project van A tot Z in goede handen is.

Ook als u extra expertise nodig heeft bij het uittekenen van uw netwerkarchitectuur, het uitrollen van nieuwe applicaties, security en performantieaudits, of bij alles wat uw systeem en netwerkbeheer betreft, kan u bij Riffle terecht.

Meer informatie over consultancy